Start datum: december 12, 2018 - Eind datum: december 13, 2018

Tijd: wo 7:00 - do 16:30

Op woensdag 12 en donderdag 13 december organiseren de docenten en studievereniging Construct een tweedaagse excursie voor studenten Bouwkunde. Alle tweedejaars die meegaan hoeven geen persoonlijk ontwikkelingsplan meer te schrijven.

We zullen ’s ochtends vroeg vertrekken richting Rotterdam, hier heeft Ten Brinke twee projecten: de bouw van een winkelcentrum met parkeerdek en appartementen (link) en een prefabwoningbouwproject (link) met lunch.

Daarna zullen we doorreizen naar Leusden waar Dura Vermeer het AFAS Experience Center bouwt (link).

De nacht brengen we door in Utrecht waar we een feestje zullen bouwen.

Donderdagochtend is er tijd om te ontbijten en een beetje uit te slapen.

Als afsluiter bezoeken we onderweg naar huis nog de renovatie en nieuwbouw van het stadhuis en stadskantoor in Hengelo.

Deze verzorgde reis kost €40,- p.p. voor leden. Bij de prijs inbegrepen zit vervoer, overnachting. lunch en ontbijt.

Aanmelden kan via https://goo.gl/forms/oaarzBQoOEWOPTK53.