Monthly Archives: oktober 2015

Staalbouwdag 2015

Gisteren zijn de eerste en tweedejaars Bouwkundestudenten (ruim 1oo studenten) naar de Staalbouwdag in Amsterdam geweest met een rondleiding op Amsterdam Centraal Station! Ook stonden een groep afgestudeerde Saxion bouwkunde studenten op het podium om hun 2e prijs op te halen; de studentenstaalprijs. Heren gefeliciteerd! hieronder een sfeerimpressie.

By | oktober 2nd, 2015|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Staalbouwdag 2015

Lustrum week, één week feest!

Op woensdag 23 september was het zo ver, studievereniging Construct bestond 5 jaar! Dit feest hebben wij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan, zie hieronder een aantal foto's van het lustrum diner, taartmiddag voor medewerkers en studenten van Saxion en natuurlijk het lustrum eind feest! Sponsoren, docenten en leden bedankt voor jullie bijdrage aan [...]

By | oktober 2nd, 2015|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Lustrum week, één week feest!