Edit: De nieuwe datum is 22 maart 2012. Alle overige info blijft hetzelfde.

Construct vindt nieuwe dingen ontzettend leuk. Zo hebben we net een nieuwe website gekregen en gaan we 23 februari een nieuw spel spelen, reball. Dit is een variant op paintball, het enigste verschil is dat de verfballetjes zijn vervangen door zacht rubberen kogeltjes. Je voelt ze wel maar als je volgens de regels speelt is er niets aan de hand. Heb je geen zin in blauwe plekken dan kun je er ook voor kiezen om te gaan lasergamen.

De strijd zal worden gestreden op 23 februari 2012 van 18:00 tot 21:00. De kosten voor leden is €19,- en voor niet-leden €21,-. Dit is voor twee uur reball of lasergame en 200 balletjes. Wil je een refill dan kun je voor €7,50 100 balletjes bijkopen.

We gaan de slag om Starworld spelen aan de JJ. van Deinselaan 28, 7541 BR Enschede. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid om je legervoertuig te parkeren. De route is hier te vinden. De locatie is ook met de bus goed te bereiken. Neem vanaf station Enschede lijn 5 ri. Hogeland en stap uit bij de halte Hendriksmeltweg.

Je kunt je opgeven via aanmeldpagina op de website. Leden hebben voorrang op niet-leden. De niet-leden krijgen drie dagen voor de activiteit te horen of ze definitief mee mogen. Er is plaats voor 40 personen, vol = vol en wie het eerst komt wie het eerst maalt. De betaling kun je contact doen in de constructkamer (s2.51a) of je kunt het bedrag overmaken op onze rekening 61.57.95.323 onder vermelding van je naam en studentnummer.

Get to the chopper!

[singlepic id=29 w=570]