Gastcollege Trebbe

Beste studenten Bouwkunde,

Graag willen we je op de hoogte brengen van verschillende gastcolleges en een excursie die georganiseerd worden door studievereniging Construct.

Jullie hebben vast die uitbreiding van het MST gezien, wij geven jullie de kans om dit project ook is van dichtbij te bekijken. In samenwerking met IAA Architecten en Trebbe organiseren we 2 gastcolleges en een excursie naar het MST.

Trebbe geeft het eerste college over de uitvoeringsfase van de bouw. Deze zal plaatsvinden op donderdag 20 februari, tijd word nog bekend gemaakt.

Vervolgens zal er een gastspreker van IAA Architecten iets vertellen over het ontwerp. Deze zal plaatsvinden woensdag 12 maart om 13:00-14:30.

Tot slot is er ook nog een excursie georganiseerd door Trebbe naar het MST. Hier krijgen we een rondleiding en zal er ruimte zijn voor vragen. Deze excursie in geplant op donderdag 20 maart 16:00 bij het MST.

Hiervoor moet je je opgeven. Er hangt een lijst in het Hok waar je jezelf kunt opgeven. Door beperkt aantal plaatsen gaan leden voor.

Ben je nog geen lid, meld je dan nu aan! Dit brengt nog meer voordelen met zich mee, zo krijg je kortingen op activiteiten die we organiseren. De contributie bedraagt €10,- betalen kan contant bij Lotte Keizers of overmaken naar 6157 95 323 t.n.v. SV Construct o.v.v. je naam en contributie 2013/2014.

Mochten er nog vragen zijn over de contributie, kun je contact opnemen met Maikel Ebbink via info@svconstruct.nl

Nick Vrij
Externe zaken – SV Construct