S.V. Construct
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beton Experience

13 november 2019 om 13:30 - 17:00

Woensdag 13 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Beton Experience! Dit is het ideale moment om kennis te maken met de betonbouwsector. Zo kan je op deze dag leren over de nieuwste innovaties in de betonwereld, de laatste stand van techniek in uitdagende projecten, inspirerende pitches bijwonen van toonaangevende sprekers, workshops volgen en deelnemen in challenges.
Daarnaast is er een beursvloer met 130 bedrijven verdeeld over 6 themapleinen en is er een buitenterrein met groot materieel. De Beton Experience kent meer interactie dan bijvoorbeeld de nationale Betondag (een dag later op 14 november). Dat maakt dit een interessante dag voor studenten Bouwkunde en Civiele Techniek. Ook is het een prachtige kans om een stageplek te vinden.

Deelname is gratis en niet verplicht. Het definitieve programma wordt later deze week bekend gemaakt op www.betonexperience.nl, maar het ziet er in grote lijnen zo uit:

13:30 14:00 Ontvangst & registratie
14:00 17:00 Doorlopend programma met pitches, presentaties, workshops, demonstraties en nog veel meer experiences!
17:00 Einde

 

Dit evenement zal plaatsvinden in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Vervoer zal zelf geregeld moeten worden, maar ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Opgeven kan via onderstaand formulier tot en met woensdag 9 oktober. Voor meer informatie kan je naar de website gaan: http://www.betonexperience.nl/

Geen velden gevonden.

Gegevens

Datum:
13 november 2019
Tijd:
13:30 - 17:00

Locatie

Van Nelle Fabriek Rotterdam
Van Nelleweg 1
Rotterdam, 3044 BC Nederland
+ Google Maps
Schuiven naar boven