Bedrijvendag 2012

Op donderdag 29 maart is het weer zover, dan organiseert Sv Construct en Sv Trias Loci wederom de bedrijvendag. Voor jullie is deze dag erg interessant, als je snel in contact willen komen met grote bedrijven. Denk hierbij aan bedrijven als Trebbe, Dura Vermeer en Heijmans. Zij presenteren zich met een stand en staan open om met jouw te praten over je toekomst.

Voor eerstejaars bouwkunde studenten is deze opdracht verplicht en onderdeel van je portfolio. Ben je benieuwd naar de opdracht of hoe je hier vrijstelling voor kan krijgen? Kijk dan op bij lees verder voor meer informatie. Ook is hier een lijst van deelnemende bedrijven te vinden.

Wat: Bedrijvendag 2012
Wanneer: 29 maart 2012 van 13:00 tot 16:00
Waar: Forum, eerste verdieping.

Informatie voor eerstejaars

Bij de opening van de Bedrijvendag moeten jullie je inschrijven bij de inschrijftafel. De inschrijftafel kun je vinden bovenaan de roltrap. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt zul je van ons een opdracht ontvangen. Deze opdracht geeft je de eerste handvatten om contact te zoeken met bedrijven. Deze opdracht is een verplicht onderdeel in jullie portfolio.

De opdracht bestaat uit de volgende delen:

  • Deel A: richt zich op de bedrijven. Je krijgt drie kaartjes waar je je naam op dient te zetten. Vervolgens moet je 3 bedrijven uitzoeken waarmee je een praatje gaat maken. Aan het eind van het gesprek laat je het kaartje aftekenen door de betreffende persoon waarmee je gesproken hebt. Aan het eind van de bedrijvendag dien je deze drie kaartjes in te leveren bij de inschrijftafel.
  • Deel B: richt zich op de presentaties die op de bedrijvendag gegeven worden. Je moet een verslag maken van ongeveer een half a4 over één van de twee presentaties. Bij de inschrijftafel krijg je een presentatie toegewezen.

Wil je vrijstelling voor deze opdracht? Kom ons dan helpen! De werkzaamheden die je in die paar uurtjes uit voert, variëren. Het varieert van stands op-/afbouwen, studenten inschrijven, bedrijven voorzien van drinken etc. Je kan kiezen voor de volgende opties:

  • Helpen van 09:00 tot 13:00
  • Helpen van 13:00 tot 17:30

Wil je helpen? Stuur dan een mail naar bedrijvendag@triasloci.nl.

We wensen je veel plezier op de Bedrijvendag!

Lijst van bedrijven

Edit:
Ook het volgende bedrijf heeft zich nog aangemeld:

Bedrijvendag 2012
Schuiven naar boven