We gaan weer bowlen

Na 2 succesvolle bowl avonturen in voorgaande jaren is het dit jaar weer tijd om de competitie aan te gaan met elkaar! We gaan weer strijden voor de mooie construct bowl beker!

Je hebt 3 uur de tijd om je kunsten te tonen, te drinken, genieten, lachen, praten en contact te leggen met anderen. Oftewel, veel gezelligheid! Maak je geen zorgen om de kosten, want voor €20 (leden prijs, niet leden €25,-) euro kom je binnen en is alles onbeperkt! Alle kegels die jij kunt omgooien staan op jou te wachten. Pitchers bier en flessen wijn zullen je gooitechniek in goede banen leiden. Zijn jullie er allemaal dit jaar weer bij?! Aanmelden kan hier! En offline d.m.v. je naam op de lijst te zetten in het Construct hok.

Wat: Bowlen (en drinken)
Wanneer: woensdag 2 oktober