0
No products in the cart.

Buitenlands reis Krakow

Edit: door te weinig animo gaat de reis helaas niet door. Volgend jaar beter!

Krakau is na Warschau de grootste stad in Polen en was de voormalige hoofdstad. Omdat deze stad de tweede wereld oorlog geheel heeft overleefd is dit een van de belangrijkste cultuursteden in midden Europa, en daardoor is het volgens velen een van de mooiste steden van Europa! Tijd om deze stad eens onder de loop te nemen.

Zondag 15 april tot en met vrijdag 20 april (week 16) organiseert SV Construct voor het eerst met TriasLoci de buitenlandse excursie. Gedurende het bezoek aan Krakau gaan we verschillende activiteiten ondernemen. Zo wordt er onder andere een rondleiding gegeven door de historische binnenstad en een bezoek aan een zoutmijn. Ook is er genoeg vrije tijd om de stad zelf te verkennen, we sluiten de avond af in een leuke kroeg of discotheek.

Opgeven kan tot 26 februari, maar wees er snel bij want er zijn beperkte plaatsen. De buitenlandse excursie kost €270,- hier is inbegrepen de reis, vier overnachtingen, de geplande activiteiten, ontbijt en twee keer diner. Vertrek is zondag 15 april om 23:00 vanuit Saxion Enschede. Vrijdag 20 april rond 22:30 zullen we daar weer aankomen.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar buitenland@triasloci.nl. Vervolgens ontvang je een aanmeldingsformulier die je geheel na waarheid in moet vullen. Dit kan zowel per mail of in het postvak van SV Construct (bij de docentenpostvakjes) worden ingeleverd. Maak een keuze voor de betaling; in termijn of in één keer. Je ontvangt een bevestiging middels een factuur en je vakantie staat dan zondag 15 april voor je klaar.

De termijn betaling gaat als volgt. Nadat je de aanmelding hebt ingevuld wordt er geacht het eerste termijn van €100,- over te maken (voor zondag 26 februari) op de dan ontvangen rekening. Tweede termijn is voor donderdag 12 april waarbij de overige €170,- wordt overgemaakt.

[singlepic id=30 w=570]

Buitenlands reis Krakow
Schuiven naar boven