Buitenlandse reiscommissie

Elk jaar verzorgt de BuitenlandCie een week naar een interessante bestemming met leuke activiteiten en maximaal leuke feesten. Aan jou de taak om te beslissen waar we naartoe gaan en ervoor te zorgen dat het voor iedereen een week wordt om nooit te vergeten.

Hou je van reizen, het op onderzoek uitgaan naar een leuke bestemmingen en lijkt het jou leuk om betrokken te zijn bij het organiseren van de jaarlijkse buitenlandse reis? Dan is de BuitenlandCie echt wat voor jou!

Momenteel heeft de commissie de volgende leden:

Notulist

Algemeen Commissie lid

Bestuursverantwoordelijke

Buitenlandse reiscommissie

Afgelopen week zijn we met 29 leden op vakantie geweest in Gdansk, Polen. We hebben met z’n allen genoten van de prachtige stad, mooie musea en het zwembad. Daarnaast hadden we een eigen versie van Jachtseizoen, maakten we een fietstour door de stad en gingen we ’s avonds stappen.

We willen alle deelnemers bedanken voor deze geslaagde reis!

Buitenlandse reis