EersteWerkgever.nl

Voor het vinden van jouw Starter Vacature of (afstudeer) Stage!

Ben je op zoek naar een vacaturebank met HBO vacatures voor stage, afstuderen, traineeships en startersfunctie, dan ben je bij www.eerstewerkgever.nl aan het juiste adres. Eerstewerkgever.nl is een vacaturebank speciaal voor HBO studenten, stagiaires en voor starters. Op deze vacaturebank is het niet nodig om ervaring te hebben en dus kun je solliciteren op vacatures die speciaal voor jou als student of starter zijn.

Groot aanbod van vacatures

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn op de arbeidsmarkt met jouw opleiding? Of direct zoeken naar een uitdagende stage of veelzijdige startersfunctie? EersteWerkgever.nl heeft een groot aanbod van vacatures bij multinationals in Nederland en het buitenland maar ook bij regionale bedrijven. Vind op EersteWerkgever.nl bijvoorbeeld jouw HBO stage of afstudeeropdracht in de techniek of IT. Ben je bijna afgestudeerd, dan vind je op EersteWerkgever.nl jouw traineeship of starter vacature in de Civiele techniek en in de richting van Bouwkunde. Vacatures voor stage en startersfunctie vind je op EersteWerkgever.nl in Nederland en in het buitenland, er zijn dus ook vacatures in Overijssel, maar eveneens vacatures in Drenthe, Groningen en vacatures in Utrecht, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland, Limburg en de Randstad.

CV maken / Sollicitatiebrief

Solliciteren? Dan is een goed CV en een goede sollicitatiebrief een must. Op die manier laat je een goede eerste indruk achter en heb je een voorsprong die je nodig hebt om die stage of baan te bemachtigen. Op EersteWerkgever.nl vind je veel tips en trucs voor het schrijven van een goed CV en een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief. Op EersteWerkgever.nl vind je dan ook een voorbeeld CV en een voorbeeld sollicitatiebrief. Nog steeds moeite met het schrijven ervan? Dan kun je altijd nog een gratis CV Check van EersteWerkgever.nl laten uitvoeren.

EersteWerkgever.nl in het kort

  • Vacatures van uitdagende nationale en internationale bedrijven
  • Vacatures die exclusief voor studenten en starters zijn
  • Upload je CV en laat Topwerkgevers jou vinden
  • Maak een automatische zoekagent aan en ontvang relevante vacatures
  • Tips en support bij het maken van je CV en het schrijven van je sollicitatiebrief
  • Volg EersteWerkgever.nl op Twitter en Facebook
EersteWerkgever.nl
Schuiven naar boven