0
No products in the cart.

Enginear

Wie zijn wij

Enginear is er voor studenten vanaf het eerste jaar van de studie tot en met je afstuderen. Gedurende deze tijd ondersteunen wij je met kennis en advies en geven wij trainingen en workshops bij jou op de opleiding. Wij helpen je met het controleren van jouw cv, delen kennis over de huidige arbeidsmarkt en hebben verschillende carrièretesten, om jou meer inzicht te geven in jezelf. Daarnaast helpen we je ook met het maken van een keuze tussen doorsturen na het hbo of direct aan het werk gaan. En wil je wat werkervaring opdoen in jouw vakgebied? Kijk dan eens naar ons aanbod technische bijbanen. Wij zijn er voor je: every step of the way!

Projecten

Werken/stagelopen

Jouw afstuderen is in zicht en je bent klaar om het werkveld te bestormen! Ook hierbij kunnen wij je helpen. Op basis van gedragstesten en een carrière adviesgesprek komen we er samen achter wat het beste bij je past. Daarnaast hebben wij een goed beeld van bedrijven die bij jouw wensen en ambities aansluiten. Wij weten welke bedrijven op zoek zijn naar mensen, vaak al voordat zij een vacature uitzetten. Als wij één of meerdere opties hebben gevonden die goed bij je passen, dan leggen we deze aan je voor. Jij blijft namelijk zelf in control!

Vacature;
Werkstudent Bim Moddeleur bij een ambitieus ingenieurs bureau in Hengelo

Als werkstudent binnen het bedrijf ga je de BIM modelleurs ondersteunen met diverse werkzaamheden. Je zult je, afhankelijk van jouw ervaring en interesse, voornamelijk richten op het controleren van tekenwerk, uitwerken van schetsontwerpen met Revit, archiveren van documenten in het BIM-systeem en onderhouden van contact met betrokkenen als het gaat om coördinatie. Ook is er de mogelijkheid om vanuit eigen initiatief andere vaardigheden te leren van een specialist. Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je goed inzicht in wat je precies mag doen en hoe je dat op een goede manier aangeleerd krijgt. 

Voor meer informatie bekijk de website.

Schuiven naar boven