• Dit evenement is voorbij.

Commissie interesse borrel

1 oktober om 16:00 - 23:30

Beste leden,

Een nieuwe jaar betekent ook nieuwe commissies die gevuld moeten worden.

Lijkt het jou nou leuk om een commissie te doen of wil je meer informatie over de commissie, kom dan op 1 Oktober naar de interesse borrel in de Generaal. Tevens ben je ook altijd welkom om alleen naar de borrel te komen en gezellig de vereniging te leren kennen.

De avond zal in 3 tijdsvakken worden verdeeld zodat iedereen aanwezig kan zijn. Er is een maximaal van 35 aanmeldingen per tijdsvak dus vol is vol! Na half 11 is er nog een gezellige borrel!

Hopelijk tot 1 Oktober!

*Bij invulling van onderstaande gegevens ga je er mee akkoord dat deze worden gedeeld met derden, te weten HBO Sociëteit de Generaal. Zij bewaren deze gegevens maximaal 2 weken met als doel, indien nodig, contact en brononderzoek van de GGD in de horeca.

Tijdsvak: 16:00-18:00
Tijdsvak: 18:30-20:30