S.V. Construct
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Infra Experience

12 november om 10:30 - 17:00

Virtual en augmented reality, games, escape rooms en meer belevingen. InfraExperience heeft niet voor niets Experience in de naam. Dit is niet zomaar een carrièrebeurs, maar een ‘next level career event’ waar de deelnemende bedrijven een interactieve beleving verzorgen. Op 12 november 2020 kunnen wij (studenten en young professionals) op een bijzondere manier kennismaken met de infrawereld en geïnspireerd raken door deze sector vol vernieuwing.

 

InfraExperience is een nieuwe productie van Rotterdam Ahoy en wordt gelanceerd door de succesvolle vakbeurs InfraTech. Met InfraTech werpt Rotterdam Ahoy zich al jarenlang op als faciliterend partner van de Nederlandse infrasector waarbij zij de branche helpt met grote en impactvolle uitdagingen. Vanuit die rol heeft Ahoy een nieuw strategisch vraagstuk naar zich toegetrokken: de infrawereld voorbereiden op de toekomst door jonge, ambitieuze en talentvolle young professionals te inspireren in deze innovatieve sector te gaan werken. “We zijn samen met alle strategische partners verantwoordelijk om de infrawereld zich voor te laten bereiden op de opgaves van de toekomst”, aldus Saskia Vernooij, Exhibition Manager InfraTech en InfraExperience: “Vanuit het platform InfraTech initiëren we het nieuwe concept InfraExperience waarbij we hbo/wo studenten en young professionals voor de infrasector enthousiasmeren. We stappen voor dit innovatieve event InfraExperience af van de traditionele vakbeurs. De kern van het evenement is dat deelnemende organisaties beleving toepassen.”

 

S.V. Construct heeft samen met professionals uit deze sector geholpen met het invullen van deze dag met activiteiten. Deelname is dan ook gratis en het uitgebreide programma is te vinden op https://www.infraexperience.com/programma

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
10:30 - 17:00
Schuiven naar boven