Interesse buitenlandse reis

1 mei - 9 mei

Beste leden,

Ook dit jaar zijn we weer van plan om op buitenlandse reis te gaan! We weten natuurlijk niet wat het komende jaar gaat brengen, maar het is zeker dat het iets anders zal moeten dan voorgaande jaren. Om deze reis te plannen, hebben we als indicatie het animo vanuit de vereniging nodig. De BuitenlandCie heeft 2 mogelijke ideeën uitgewerkt.

Er zijn nu 2 ideeën:
– Het eerste idee is een soort stedentrip door België. We willen 3 steden bezoeken van midden naar west België aan de kust.
– Het andere idee is om in Nederland te blijven. Dit zal in het westen/ aan de kust zijn.

Beide ideeën duren ongeveer een week en zullen plaats vinden rondom de meivakantie. De kosten van deze reis zullen maximaal €300,- zijn inclusief alle activiteiten. Alle activiteiten houdt in: reis, overnachtingen en een dagvullend programma tussen 11:00 en 17:00

Dus lijkt het jou leuk om mee te gaan? Geef je dan op via deze link zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn! (Dit is dus geen definitieve opgave!!)
Alleen indien het desbetreffende land wat gekozen is geel of groen is gaat de buitenlandse reis door.

Begin:
Einde: