• Dit evenement is voorbij.

Online Bierproeverij

4 juni om 21:00 - 01:00

Grolsch Proeverij Glas (6 st.)

Het is weer zo ver een activiteit van de AkCie, helaas wel online dit keer, maar dat mag de pret niet drukken! In samenwerking met Stanislaus Brewskovitch organiseren wij een heuse online bierproeverij met uitleg over de verschillende bieren! We hebben een mooi pakket samengesteld met 4 speciaalbiertjes en een paar lekkere hapjes en deze wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd als je in dit gebied*(klik op ‘click here to load the map’) woont! Ook is er nog de mogelijkheid om er een mooi speciaalbier glas van Grolsch bij te bestellen voor maar € 4,-!

Inschrijven is helaas al gesloten.

Kosten:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 16 euro
Bierglas: 4 euro

*Woon je hier buiten neem dan even contact op met Joost Hemeltjen en dan kijken we even wat er mogelijk is

Betalen kan door het bedrag over te maken naar NL65RABO0167877755 t.n.v. S.V. Construct voor 30 mei.

Datum:
Tijd: