No products in the cart.
Paasontbijt – S.V. Construct

• Dit evenement is voorbij.

Paasontbijt

5 april om 10:00 - 13:00

Hoi lieve leden,

Het is weer tijd voor een leuke activiteit, namelijk het Construct Paasontbijt! Op maandag 5 april (tweede paasdag) kan je samen met andere construct leden genieten van een heerlijk paasontbijt! Hiervoor wordt er voor €7,50 een rijkelijk gevuld pakket bij je thuisbezorgd die we ’s ochtends om 10:00 uur samen zullen nuttigen via het Construct Discord kanaal (https://discord.gg/za4av5Q). Het bezorggebied is onderaan de pagina te vinden. Val je hier buiten of twijfel je? laat het dan even weten!

Ook heb je (voor de leuk) nog de optie om hier direct een Construct bierpul bij te bestellen voor €5,-!
Let op: de activiteit is alleen voor leden.

Je kan het bedrag over maken naar NL65RABO0167877755 t.n.v. S.V. Construct. Vermeld hierbij even je voor- en achternaam + Paasontbijt.

Aanmelden kan t/m maandag 29 maart!

Inschrijven voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk.

Bezorggebied:

Paasontbijt