S.V. Construct
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweedaagse Excursie

2 maart om 08:00 - 3 maart om 13:00

€42

Op 2 en 3 maart 2020 zal studievereniging Construct een tweedaagse excursie organiseren. Dit idee is vorig jaar geïntroduceerd en zal vanwege de positieve ervaringen dit jaar terug keren. Tijdens deze twee dagen worden verschillende projecten en bouwplaatsen in de regio van Amsterdam bezocht. Niet alleen is dit een kennismaking met het vakgebied, leerzaam en interessant, maar uiteraard is het ook altijd gezellig.

Het programma ziet er als volgt uit:
Op maandagochtend bezoeken wij de Lasonderdriehoek in Enschede (Goossens te Pas Bouw). Vervolgens rijden wij naar Amsterdam om Cruquius te bezoeken in Amsterdam (Koopmans). Na een afsluitende (gratis) borrel zullen we Amsterdam in gaan voor een gezellige avond in de stad. We zullen overnachten in Train Lodge Amsterdam waar wij dinsdagochtend kunnen genieten van een ontbijt. Vervolgens gaan we naar het het Steigenberger Intercity hotel & parkeergarage in Hoofddorp (Ten Brinke).

Dit alles kost 42 euro per persoon, exclusief het eten en drinken op maandag (de kosten zijn in te schatten op eigen drankgebruik) en avondeten. Er is plek voor 27 studenten. Er wordt van uit gegaan dat iedereen eigen PBM’s (helm, een hesje en veiligheidsschoenen) mee neemt. Ben je nog geen lid? dan kost de reis 60 euro (hint: een lidmaatschap is goedkoper).

Nog een reden om mee te gaan: als je in het tweede jaar van de opleiding Bouwkunde zit dan heb je vrij gekregen op deze twee dagen. In samenwerking met de roostermakers zijn er namelijk geen lessen gepland tijdens deze excursies.

Opgeven kan nog! Wees snel want vol = vol!
Geen velden gevonden.

Gegevens

Begin:
2 maart om 08:00
Einde:
3 maart om 13:00
Kosten:
€42
Schuiven naar boven