S.V. Construct
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VCA-VOL Cursus

17 juni om 09:15 - 16:30

Heb jij ambities om in de bouw stage te lopen, aan het werk te gaan of leiding te geven? Dan is er een grote kans dat je een VCA-VOL diploma nodig hebt. Steeds meer bedrijven stellen dit diploma als een eis aan hun stagiares/werknemers, maar helaas is dit niet goedkoop. S.V. Construct organiseert daarom een cursus waarbij je voor een flinke korting snel jouw VCA-VOL diploma kan halen!

Een cursus kost normaal €250,- waarnaast je nog extra moet betalen voor het lespakket met oefenexamens. In samenwerking met STE-examenbureau en Dirk Jan Wegman bieden wij een cursus aan (met examen) voor slechts €49,50 ,-

Ben jij lid van Construct? Dan kan je met €10,00 korting een e-learning pakket (oefenexamens) kopen of een boekenpakket kopen. Deze boeken bestaan uit het pakket “VCA compact + VCA examenvoorbereiding excl. examen”. Beide opties zijn te vinden op https://www.tutorial.nl/webwinkel/saxion. Wil je van deze deal gebruik maken, geef dit aan bij het onderstaande inschrijfformulier.

Deze cursus bestaat uit zelfstudie, onder begeleiding van 12 filmpjes op blackboard. Deze zijn op eigen gemak te bekijken. Bij genoeg vragen wordt er een vragenuurtje gepland.  Het examen vindt eind juni plaats, maar een exacte datum wordt geprikt in overleg. Inschrijven kan tot 17 juni.

 

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
09:15 - 16:30
Schuiven naar boven