Excursie Voortman staalbouw

27 april 2012, de excursie naar Voortman Staalbouw te Rijssen was dan daadwerkelijk een feit. Maar liefst 40 bouwkunde studenten namen deel, om kennis te maken met één van de grootste staalbouwers van Nederland.

Na een korte maar educatieve presentatie van Arjan Grimme (P&O) & Inge Meengs (HRM intern) begonnen we in een drietal groepen aan de rondleiding, zo werden wij warm welkom geheten bij de staalfabriek, MODUS en op het kantoor bij o.a. een tekenaar, calculator en projectleider. Studenten waren enthousiast en hierdoor werden er door menig studenten vragen gesteld. Ook discussies waren niet te vermijden. Zo werd bijvoorbeeld gesproken over de recessie en wat Voortman anders doet.

Mede dankzij Voortman Staalbouw en de studenten is deze dag tot een goed eind gebracht, en zullen de heerlijke gehaktballen niet vergeten worden. Eerste jaars studenten moeten nog even wachten, zij worden volgend jaar – indien alles naar behoren verloopt – verwacht bij Voortman Staalbouw. Tweedejaars studenten die zijn geprikkelt om bij Voortman Staalbouw stage/minor te lopen. Houd onze vacature bank in de gaten voor de meest recente vacature(s)!

Bekijk hier de foto’s.

Excursie Voortman staalbouw
Schuiven naar boven