0
No products in the cart.

Koopmans

Wie zijn wij

Van grote, complexe woontorens en uitdagende transformaties tot bedrijfshallen, woonconcepten en renovatiewerkzaamheden – bij Koopmans kun je aan allerlei mooie projecten werken.

Koopmans Bouwgroep ontwikkelt, bouwt en onderhoudt gebouwen waar mensen wonen, werken, leren en hun vrije tijd doorbrengen. Dagelijks werken aan de realisatie van woningen, zorgcentra, scholen en kantoren met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Daarvoor worden altijd creatieve en innovatieve oplossingen gezocht, die worden gecombineerd met gedegen vakmanschap. Wij hechten grote waarde aan een optimale samenwerking met alle verantwoordelijke partijen. Met elkaar komen we dan tot veilige, duurzame en mooie woningen en utiliteitsgebouwen waar mensen met veel plezier kunnen leven!

 

Projecten

KPM_AlmereDuin_TorenSydney
Almere Duin - Toren Sydney
KPM_Middelweg_Zwolle
Middelweg - Zwolle
KPM_Dickensplaats_Utrecht
Dickensplaats - Utrecht

Werken/stagelopen

Van grote, complexe woontorens en uitdagende transformaties tot bedrijfshallen, woonconcepten en renovatiewerkzaamheden – bij Koopmans kun je aan allerlei mooie projecten werken. Werk doen dat je leuk vindt en dat bij je past, dat vinden we belangrijk. We hebben vier leuke stageplekken voor de periode februari – juli 2021:

  • Werkvoorbereiding: Een functie om de techniek en de lijnen binnen een bouwbedrijf te leren kennen
  • Uitvoering: Een functie waarin je als rechterhand van de uitvoerder de regie hebt over de bouwplaats
  • Woonadvies: Een functie met een goede combinatie tussen enerzijds commercie en anderzijds de techniek/het bouwen
  • Bouwfysica: Een functie waarin je kijkt naar de techniek én de fysische gevolgen van die techniek

Vacatures

Ben jij op zoek naar een bijbaan naast je studie? Lees dan snel verder!
We zoeken een analytische en slagvaardige werkstudent voor de werkgroep processen. De werkgroep processen, bouwt een processenhuis voor Koopmans Bouwgroep. In dit processenhuis leggen we al onze bedrijfsprocessen vast. Je wordt onderdeel van de werkgroep en bent aanwezig bij de brainstormsessies om de processen te omschrijven en deze vervolgens uit te werken. De werkgroep bestaat uit een leuk team van collega’s, die naast haar reguliere werk, wil komen tot een goede standaard voor processen, rolbeschrijvingen en hulpmiddelen.

Je volgt een training voor de applicatie en hoe hierin te modelleren, waarna je direct aan de slag kunt. We doen een beroep op jouw analytische skills, bent leergierig, slagvaardig, werkt precies en zet graag de puntjes op de i. 

Waar kom je te werken?
De vestigingen van Koopmans Bouwgroep zitten in Enschede en Deventer. Als werkstudent werk jij voornamelijk vanuit de vestiging Enschede. Natuurlijk is het ook mogelijk om deels vanuit huis te werken, zodat je het makkelijk kan combineren met je studie. Dagelijks werkt Koopmans aan de realisatie van uiteenlopende projecten van woningen, zorgcentra, scholen en kantoren met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Wij ontwikkelen gebouwen van hoogwaardige stedenbouwkundige, architectonische en duurzame kwaliteit en realiseren nieuwbouw- en herstructureringsprojecten. 

Ervaring
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde 3e of 4e jaars WO of HBO- studenten in de richting Bouwkunde of (Technische) Bedrijfskunde die onze werkgroep processen komt versterken. 

Wat wij bieden
Wij bieden jou een afwisselende werkplek waarbij je met verschillende aspecten van het vak in aanraking komt. Ruimte om te leren en te ontdekken, maar waarbij je ook kennis van en inzicht in onze organisatie krijgt. Klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden een marktconform salaris. De CAO voor Bouw & Infra is van toepassing. 

Interesse? 
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

Meer informatie? Neem contact op met Céline Dragt (Recruiter) 06-23555818 of stuur je schriftelijke sollicitatie per mail aan c.dragt@koopmans.nl

 

Schuiven naar boven