0
No products in the cart.

Lustrum Loterij

Hi allemaal!

Na een lange tijd hebben we afgelopen weekend toch weer wat kunnen organiseren🕺🏼. Er waren namelijk erg veel mensen die al lange tijd loten thuis hadden liggen. En daarom hebben we op zondag 25 april online onze Lustrum Loterij georganiseerd!

Deze activiteit bestond uit een interactieve livestream waarbij prijzen werden verloot, (bel)spellen en een quiz werden gehouden. Ook was er een film gemaakt met interviews met leden en docenten van de opleiding! Tussen dit drukke programma door was er zelfs nog tijd om even uit je dak te gaan met een live DJ-set van DJ Aligatr!

In totaal hebben we meer dan 15 prijzen mogen weggeven, waaronder drankpakketen, diner- en cadeaubonnen, verschillende gereedschapssets en als klap op de vuurpijl een hotelbon t.w.v. €200,-!

De commissie vond het een geslaagde activiteit en was blij dit te kunnen organiseren.  Alle prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte en hebben hun prijs geclaimed. Ten slotte hebben wij nog één herinnering:

  • Declaraties van maximaal €5,- voor eten en/of drinken tijdens de loterij kunnen voor 28 april worden opgestuurd naar Bo van Waas, inclusief het bonnetje!

Wij hopen iedereen later dit jaar nog een keer te kunnen zien en wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs!

Tot dan!
Groetjes de lustrum commissie 🍻🎉

Lustrum Loterij
Schuiven naar boven