0
No products in the cart.

Muzikaal tripje

Het ‘festivalseizoen’ zit er weer op! Anders dan we gewend zijn dit jaar, geen kilometers lopen over een festivalterrein maar een livestream vanuit huis. Festivals en artiesten deden er ondanks de situatie alles aan om er een gaaf seizoen van te maken. Ongetwijfeld heb je al enkele mooie beelden voorbij zien komen. Nu mogen we helaas de deur niet meer uit en worden vakanties weer afgeraden. Dan is dit een mooi alternatief; een muzikaal tripje door Nederland en België, vanuit de luie stoel!

Relaxen

We beginnen rustig in de buurt, namelijk in het ‘Hof Van Twente’ de mooie gemeente ten zuidwesten van Enschede. Hier draait Bakermat een goede set vanuit de tuin, zijn trouwe viervoeter chilt lekker mee op de hitjes. Bakermat is misschien wat minder bekend maar als je het nummer ‘one day’ luistert zal er gauw een lampje gaan branden. Bakermat is zelf ook een echte Twentenaar en zijn stijl wordt omschreven als feel good house. Lekker achterover hangen dus.

De lucht in

Vliegen gaat de komende tijd helaas niet meer lukken maar aan een mooie vlucht kan het in dit muzikaal tripje natuurlijk niet ontbreken. En nee we gaan niet luisteren naar 10.000 luchtballonnen van K3. Wel gaan we op pad met ‘’MR. BELT & WEZOL’’ in de luchtballon. Deze mannen weten de gekste plekken te bedenken voor hun setjes, zo draaiden ze ook in een tram en op de autosloop. Laat je meevoeren door de fijnste techhouse hits.

Twickel

In Hengelo op een rustig boerderijtje woont hij tegenwoordig, niemand minder dan Radical Redemption. Ook vaak te vinden in het centrum van Enschede overigens, vraag Jochem hier eens naar voor een mooi verhaal. Rustig was het zeker voor hem de laatste tijd, geen shows en dus weinig te doen. Wel was hij al bezig aan een nieuw album en deze heeft hij verder afgemaakt en gepresenteerd tijdens een spectaculaire show op kasteel Twickel. Voor de fans van harde stijlen een echte aanrader.

Paleis

Tijdens het thuiswerken zijn een paar fijne deuntjes op de achtergrond altijd wenselijk. Nu moet de muziek natuurlijk niet te veel afleiden, en dan is deze liveset van Lost Frequencies een echte aanrader. Voor de opening van de virtuele rondleiding van het paleis van Brussel is hij uitgenodigd om een liveset te draaien op het dak van het paleis. Een bijzonder mooie locatie en naarmate het donker wordt ziet het paleis er prachtig uit. De doorbraak van Lost Frequencies in de dance house wereld kwam met het nummer ‘Are you with me’ die lange tijd in de top 40 stond. Genieten dus van een van mijn persoonlijke favorieten.

Dat was hem dan! Bedankt voor het reizen met mij, hopelijk heb je genoten van de fijne hitjes en de mooie uitzichten. En ohja, Lost Frequencies en MR. BELT & WEZOL hebben nog veel meer live sets online staan die ook zeker de moeite waarde zijn.

Muzikaal tripje
Schuiven naar boven