0
No products in the cart.

Op naar Dublin

Zin om met Construct de pub in te gaan? Dit is je kans om het in Dublin te doen. We zijn druk bezig om een leuke en interessante excursie te organiseren in de Ierse hoofdstad. Naast een bezoek aan de pub zullen we de lokale cultuur snuiven en op bezoek bij bedrijven en projecten.

Wat zijn de kosten voor dit feestje? Dat weten we nog niet precies. We zijn druk bezig om zoveel mogelijk dingen te doen voor een zo laag mogelijke prijs (we blijven natuurlijk studenten) maar je kunt er vanuit gaan dat het niet duurder wordt dan 250 euro. Ben je lid van construct? Dan krijg je van ons een korting van 25 euro. Ook de datum weten we nog niet precies omdat de prijzen van de vliegtickets om de dag kunnen wijzigen.

Las ik daar vliegtuig? Ja, dat heb je goed. In de prijs zit inbegrepen de vlucht, het verblijf, excursies & het vervoer in Dublin. Geef je snel op want vol = vol! Opgeven kan via de aanmeldpagina tot en met 12 maart. Na opgave ontvang je meer informatie over de reis en het programma er zal dan ook om een aanbetaling gevraagd worden om de noodzakelijke reserveringen te kunnen doen.

Volgende week zal er meer duidelijkheid komen over de datum, de prijs en de inhoud. Houd tot die tijd de website en de facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie.

Houd er ook rekening mee dat de excursie (deels) in een lesweek valt en dat je daardoor waarschijnlijk lessen moet missen, ook hier zijn we mee bezig om te kunnen regelen dat er geen/zo min mogelijk lessen in deze periode vallen.

[singlepic id=496 w=500 h=707 float=]
Op naar Dublin
Schuiven naar boven