0
No products in the cart.

Stagiair Bouwfysica en Brand (vacature)

Met jouw interesse in de bouw en de vele aspecten die daarbij komen is een kijkje in de keuken van de bouwfysica een leerzame en voor je verdere loopbaan een welkome aanvulling op je frisse blik op het werkveld Bouwkunde. Van een geluidbelaste gevel, een brandveilige parkeergarage tot een nul-op-de meter woning: jij zet jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen in om deze puzzels op te lossen. Ben jij klaar voor een veelzijdige stage in de richting van de bouwfysica? Dan heten we je bij Aveco de Bondt van harte welkom!

Wat ga je doen?

Als stagiair bouwfysica ga je onder andere aan de slag met verschillende soorten gebouwen en problemen uit de praktijk. Samen met een adviseur denk je mee over hoe gebouwen zo optimaal mogelijk ontworpen kunnen worden. We zitten als bouwfysisch adviseur regelmatig aan tafel bij ontwerpteams bij nieuwbouw en transformatie-projecten. Daarnaast hebben we voor stagiaires ook opdrachten beschikbaar voor het ontwikkelen van onze kennis. Bijvoorbeeld het bouwen van een tool voor een specifiek probleem of het uitzoeken van regelgeving. Dit ga je doen:

  • Je ondersteunt adviseurs op het gebied van bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid;
  • Samen met collega’s werk je mee aan mooie projecten;
  • Je ondersteunt bij het maken van officiële berekeningen voor de omgevingsvergunning en de bijbehorende rapporten;
  • Je gaat mee op pad naar ontwerpteam vergaderingen en/of bouwkundige metingen op locatie;
  • Je werkplek bevindt zich op ons kantoor in Holten, nabij treinstation Holten.

Wie ben jij?

  • Je volgt een HBO-opleiding in de richting Bouwkunde;
  • Je bent voor minimaal 4 maanden beschikbaar;
  • Je durft initiatief te nemen, bent proactief en enthousiast over het vak Bouwkunde.

Waarom Aveco de Bondt?

Je loopt stage op de vakgroep Bouwfysica, Brandveiligheid en Akoestiek. Je werkt veel samen met verschillende collega’s binnen ons bedrijf. Aveco de Bondt biedt je een interessante werkomgeving met werkzaamheden binnen een informele werksfeer. Je ontvangt een ruime stagevergoeding van €400,– bruto per maand o.b.v. 40 uur. Je wordt goed begeleid en we helpen jou met het behalen van je leerdoelen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, dus grijp je kans! Jouw standplaats zal onze vestiging in Holten zijn.

We zien jouw motivatie en CV graag tegemoet op hrm@avecodebondt.nl t.a.v. Bob Karelsen.

Stagiair Bouwfysica en Brand (vacature)
Schuiven naar boven