0
No products in the cart.

Talent In Huis

Traineeprogramma voor jou bij woningcorporaties

Zoek jij een traineeship waarmee je maatschappelijke impact maakt? Binnenkort start de nieuwe en twaalfde editie van Talent in Huis, hét nationale Traineeprogramma van Woningcorporaties! Blijf op de hoogte van Talent in Huis en kom erachter waarom juist jij geschikt bent voor dit traineeship. Volg ons op Linkedin en meld je aan voor onze nieuwsbrief voor achtergrondverhalen van trainees en meer informatie over de trainingen.

Werken aan jezelf om samen van betekenis te zijn!

Wil jij een zinvolle baan in het sociaal domein? En wil je je persoonlijke ontwikkeling versterken in een professioneel traineeprogramma? Kies dan voor Talent in Huis! We starten binnenkort editie 12, waarin jij samen met generatiegenoten een vliegende start maakt, op naar een carrière met impact!

Maak een vliegende start met je carrière bij Talent in Huis

Woningcorporaties werken elke dag aan zeer diverse vraagstukken: van vastgoed, financiën, digitalisering en de beschikbaarheid van woningen in Nederland, tot duurzaamheid, zorg, leefbaarheid en andere uitdagende thema’s met maatschappelijke impact. Zij zijn op zoek naar jouw talent! In anderhalf jaar doe je uiteenlopende werkervaring op bij drie woningcorporaties. Je leert verschillende organisaties kennen, voert uitdagende opdrachten uit en volgt samen met je mede-trainees een uitgebreid trainingsprogramma op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Een echt traineeship dus!

Je krijgt in meer dan vijftig dagdelen training de gereedschappen aangereikt om je in sneltreinvaart verder te ontwikkelen. Tijdens het programma ontvang je een volwaardig starterssalaris op basis van de CAO Woondiensten voor een werkweek van 36 uur. Talent in Huis-alumni maken deel uit van een hecht netwerk en werken als strateeg, adviseur, projectleider, programmamanager, beleidsmedewerker, leidinggevende en zelfs als directeur bij woningcorporaties en op andere plekken in het sociaal domein.

Jouw profiel

Wij houden van diversiteit. Daarom werven we breed, op zoek naar verschillende expertises en achtergronden. Je bent analytisch vaardig en schrikt niet van complexiteit. Je bent bereid om op jezelf te reflecteren en te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Je durft een eigen visie te formuleren en lef te tonen. En je wilt bijdragen aan het belangrijke werk van woningcorporaties!

Heb jij een afgeronde HBO- of WO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, sociale geografie/planologie, bestuur en beleid, sociologie, communicatie, economie, ICT/informatica, financiën? Of een andere opleiding, waarvan jij kunt toelichten dat deze voor corporaties relevant is? En heb je maximaal 2 jaar werkervaring? Noteer dan 1 september 2019 in je agenda, want dan start de sollicitatieperiode!

Talent In Huis
Schuiven naar boven