No products in the cart.
Te land, ter fiets en in de dauwlucht – S.V. Construct

Te land, ter fiets en in de dauwlucht

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: een FYSIEKE activiteit! Op donderdag 13 mei gaan we dauwtrappen met S.V. Construct!

Op Hemelvaartsdag stappen we voor dag en dauw op de fiets en gaan we in tweetallen het Twentse landschap verkennen. Hierbij horen natuurlijk de benodigde tussenstops en versnaperingen.

Het woordje dauw zegt het al wel een beetje, met deze activiteit beginnen we al op tijd! Aangezien we i.v.m. de COVID-19 regels maar met max. 2 personen naar buiten mogen, fietsen we dan ook in tweetallen. Van dit tweetal is minimaal 1 persoon lid van S.V. Construct, wat betekend dat je ook gezellig met je huisgenoot samen mag deelnemen aan deze activiteit. Of je nu meedoet met een S.V. Construct lid of je huisgenoot, onderweg zullen jullie (op veilige afstand) andere construct leden tegenkomen! Hierbij is het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de COVID-19 regels van de rijksoverheid, en dat we groepsvorming voorkomen.

Om er voor te zorgen dat iedereen veilige afstand bewaart vertrekken we volgens een tijdsschema. Bij deelname aan deze activiteit zal je dus ergens tussen 07:30 en 09:30 vertrekken. Om ervoor te zorgen dat mensen die niet in Enschede wonen ook op tijd deel kunnen nemen, kunnen zij een voorkeurstijdstip aangeven. De dinsdag voor de activiteit hoor je definitief hoe laat je verwacht wordt op het plein van Saxion (mits je gezond bent natuurlijk).
Aanmelden kan t/m maandag 10 mei.

Voor deze fysieke activiteit kan je met Max. 2 personen deelnemen. één van de 2 personen dient lid van S.V. Construct te zijn.
Geef hieronder door wie jij bent en met wie jij je wilt opgeven (2 keer opgeven is dus niet nodig!)

Deelname voor leden kost €5,- en voor niet leden €12,50. Betalen kan direct bij het aanmelden via Ideal hieronder.

De aanmelding is helaas gesloten 🙁

Te land, ter fiets en in de dauwlucht