S.V. Construct

Vacaturebank: Voortman Staalbouw, Stage HBO Bouwkunde afdeling engineering

ORGANISATIE
Voortman Staalbouw is met haar 45 jaar ervaring een toonaangevend en innovatief staalbouwbedrijf in Nederland. Uiteenlopende projecten in de utiliteits-, infra- en industriemarkt worden met de grootst mogelijke zorg aangepakt en in eigen beheer uitgevoerd. Dankzij een professioneel projectmanagement worden innovatieve ideeën ontwikkelt, risico’s weggenomen (tijdens engineering-, productie-, en montagefase) en kwaliteit en rendement op projecten gemaximaliseerd. Het hoogwaardige en volautomatische CNC gestuurde machinepark staat garant voor snelle levering van staalconstructies.

FUNCTIE
Op de tekenkamer zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die zich wil richten op de functie van tekenaar. Je ontwerpt staalconstructies in Tekla (X-steel) en je mag de tekenkamer ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Hierbij heb je contact met verschillende mensen, zowel extern als intern. Tevens houd jij je bezig met het opstellen van calculatiemodellen en afdrukwerkzaamheden.

FUNCTIE EISEN
Je bent een leergierige, zelfstandige en besluitvaardige student;
Je hebt een pro-actieve houding en toont graag initatief;
Je bent vijf maanden beschikbaar.

AANBOD
Uitdagende en veelzijdige stage;
Prettige informele werksfeer;
Goede begeleiding en een jong team;
Deelname aan de Voortman Stage Dagen;
Stagevergoeding van €400.- per maand (bij een volledige werkweek).

Voor meer informatie:
Vacature Voortman Staalbouw:
http://www.voortmansteelgroup.com/nl/werkenbij/studenten/stage-en-afstuderen/vacature/stage-hbo-bouwkunde-afdeling-engineering-6653-257

Voortman Staalbouw

Schuiven naar boven