VIRO

Wie zijn wij

VIRO is een open en vooruitstrevend ingenieursbureau: we helpen onze klanten om succesvolle verbindingen te maken tussen technologie, ambitie, innovatie en prestatie. We zijn gespecialiseerd in Product Engineering, Machinebouw en Industriële Projecten. Hierbinnen richten we ons op Engineering en Projectmanagement. We zijn een vooruitstrevende samenwerkingspartner en bieden onze klanten zowel technische expertise als extra medewerkerscapaciteit. Dit doen we internationaal met vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Projecten

Werken/stagelopen

Onze ingenieurs helpen in binnen- en buitenland om uitdagende complexe vraagstukken op te lossen. Daar kun je je ambities wel in kwijt. Geen twijfel mogelijk. Net zo belangrijk is daarnaast de manier waaróp je bij ons werkt.
We zien graag dat je met plezier naar je werk gaat en dat je je betrokken voelt. Dat je werkt in een prettige omgeving met aandacht voor vitaliteit en ontwikkeling. Dat je enthousiast bent over je team. En dat je trots bent op het werk dat je geleverd hebt. Oké, dat klinkt allemaal goed, maar hoe maken we dit waar?

Schuiven naar boven