0
No products in the cart.

Voortman Afstuderen: Kostenefficiënt ontwerpen van staalconstructies

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren zoals jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Voortman Steel Construction is een sterk groeiende speler in de bouwwereld. We maken van de meest uitdagende en complexe projecten een succes. Dit doen we onder meer door mee te denken in het bouwproces van de klant. Al in de calculatiefase, nog voor het uitbrengen van de offerte, nemen we samen met onze (Sales) Engineers het gehele project door om kansen voor optimalisatie en kostenbesparing te signaleren en risico’s uit te sluiten.

Tijdens je afstudeeropdracht werk je samen met collega’s van de afdeling Sales Engineering. Jij denkt mee over het ontwikkelen van onze staalconstructies en hoe we deze kostenefficiënt kunnen ontwerpen. Je onderzoekt en analyseert verschillende varianten, waarbij je vragen beantwoordt als:

  • Welke profielen passen het beste bij een bepaalde overspanning?
  • Welke materialen gaan we toepassen?

Je bevindingen leg je vast in een adviesrapport.

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiairs en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Ook als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Wil je meer informatie? Bezoek onze website!

Voortman Afstuderen: Kostenefficiënt ontwerpen van staalconstructies
Schuiven naar boven