0
No products in the cart.

Voortman Stage/Afstuderen: Planvoorbereider/Sales Engineer

Als stagiair of afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent onderdeel van het team en kunt van je collega’s support verwachten. Samen met de Sales Manager en de Sales Engineer vorm je een team waarbij je zoveel mogelijk dingen ontdekt op het gebied van calculeren en projectvoorbereiding. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren.

WAT GA JE DOEN?

Om uit te rekenen wat de kostprijs van een nieuw bedrijfspand wordt, moet je de benodigde werkzaamheden in kaart brengen, uitvoeringsprincipes afstemmen met onze partnerpartijen en offertes opvragen bij toeleveranciers en onderaannemers. De calculatie zet je op in IBIS-STRAD en samen met de Sales Engineer bepaal je kansen en risico’s die passen bij het project. Na het opzetten van de calculatie overleg je met de Sales Manager op welke wijze de offerte gepresenteerd gaat worden aan de opdrachtgever. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de opdrachtgever een goede indruk krijgt van onze organisatie.

Vanuit je rol als stagiair of afstudeerder maak je volledig deel uit van onze organisatie. Je krijgt een eigen werkplek en je wordt wegwijs gemaakt in de werkzaamheden die een calculator/ sales engineer binnen Voortman uitvoeren. Wij staan open voor eigen ideeën betreffende opdrachten die uitgevoerd kunnen worden op onze afdeling. Vooraf bespreken we samen een plan om dit voor jou en ons zo leerzaam mogelijk te maken. We kijken hierbij naar interesses, persoonlijke leerdoelen en aspecten die volgens ons horen bij de algemene ontwikkeling van een bouwkundige.

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiairs en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand of een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Ook als stagiair maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stageperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Meer informatie? Bezoek de website!

Voortman Stage/Afstuderen: Planvoorbereider/Sales Engineer
Schuiven naar boven