0
No products in the cart.

Voortman Stage/Afstuderen: Werkvoorbereider/Tekenaar

Als stagiair of afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent onderdeel van het team en kunt van je collega’s support verwachten. Samen met de projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars en uitvoerders vorm je een team waarbij je zoveel mogelijk dingen ontdekt op het gebied van werkvoorbereiding en (BIM) tekenen. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren.

WAT GA JE DOEN?

Om een bouwproject soepel te laten verlopen, is het gedetailleerd uitwerken van de bouwkundige stukken van groot belang. Je helpt mee om onze bouwprojecten uit te werken in 3D (middels Revit). Je voegt de aangeleverde onderdelen toe in 3D. We proberen in het traject zoveel mogelijk geprefabriceerd op de bouwplaats te laten komen. Zodoende realiseren wij korte bouwtijden en houden we grip op onze kwaliteit. Eenmaal bij ons in het team zul je al snel diezelfde ambitie hebben.

Vanuit je rol als stagiair of afstudeerder maak je volledig deel uit van onze organisatie. Je krijgt een eigen werkplek en word je wegwijs gemaakt in de werkzaamheden die een werkvoorbereider/ (BIM) tekenaar binnen Voortman uitvoeren. Wij staan open voor eigen ideeën betreffende opdrachten die uitgevoerd kunnen worden op onze afdeling. Vooraf bespreken we samen een plan om dit voor jou en ons zo leerzaam mogelijk te maken. We kijken hierbij naar interesses, persoonlijke leerdoelen en aspecten die volgens ons horen bij de algemene ontwikkeling van een bouwkundige.

WIJ VRAGEN

  • Hbo Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde

Meer informatie? Bezoek de website!

Voortman Stage/Afstuderen: Werkvoorbereider/Tekenaar
Schuiven naar boven