0
No products in the cart.

Voortman Stage Parametrisch Ontwerpen

WAT GA JE DOEN?

Waarom iets steeds opnieuw doen als het ook automatisch kan? Binnen Voortman Steel Construction (VSC) werken wij aan allerlei verschillende gebouwen, waaronder parkeergarages. Er zijn verschillende typen parkeergarages, maar qua geometrie lijken ze veel op elkaar. In de huidige situatie wordt elke parkeergarage door ons opnieuw gemodelleerd en uitgewerkt voor productie.

Aangezien de geometrie van de parkeergarages redelijk overeenkomt, willen wij ze als model parametrisch maken. Maar naast het parametrisch maken willen we er uiteindelijk naartoe dat we het ontwerp van de parkeergarage er met één druk op de knop uitrolt voor productie. Om dit te realiseren zullen er dus integraties moeten plaatsvinden met verschillende softwarepakketten. O ja, voordat het ontwerp de productie ingaat, willen we op basis van het gemaakte model ook wel weten wat de prijs voor de parkeergarage is en welke doorlooptijd nodig is om ‘m te realiseren.

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiairs en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Ook als stagiair maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stageperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Meer informatie? Bezoek de website!

Voortman Stage Parametrisch Ontwerpen
Schuiven naar boven