0
No products in the cart.

Voortman Vacature Planvoorbereider/Calculator

Jij hebt als planvoorbereider de regie over de voorbereiding van de bouwplannen, van een eerste ontwerp tot aan de bouwovereenkomst. In het voorbereidingstraject houden we rekening met kosten, kwaliteit en detaillering. De kennis die we hiervoor nodig hebben op constructief, bouwkundig en installatietechnisch niveau hebben we in eigen huis. Samen met je collega’s van Sales zorg jij ervoor dat een aanvraag leidt tot een bouwopdracht.

Onze afdeling Design & Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen die zich iedere dag weer 100% inzet om voor onze klanten de meest uiteenlopende bedrijfspanden te bouwen. Onze ambitie is om te blijven groeien, innoveren en professionaliseren. Naast het harde werken vinden we plezier en de samenwerking in ons team erg belangrijk. Binnen onze afdeling zijn er volop kansen voor ontwikkeling.

WAT GA JE DOEN?

Wat je exact gaat doen als Planvoorbereider/Calculator hangt voor een deel af van jouw interesse en inbreng, maar je hoofdtaak ziet er als volgt uit:

  • Je zorgt, in samenspraak met de Sales Manager en een architect, voor een eerste schetsontwerp op basis van de wensen en eisen van de potentiële opdrachtgever.
  • Je stelt de bijbehorende prijsindicatie op. Hierbij stem je budget, ontwerp en raming op elkaar af.
  • Zodra de engineeringsovereenkomst getekend is, werk je de stukken verder uit naar een vergunningsgereed plan en stel je de definitieve begroting op. Waar nodig overleg je met een projectleider of werkvoorbereider over de technische uitvoerbaarheid.
  • Als op de engineeringsovereenkomst tenslotte een bouwovereenkomst volgt, zorg je voor een heldere overdracht naar de projectleider.

WIJ VRAGEN

  • Je hebt een afgeronde mbo-/hbo-opleiding Bouwkunde.
  • Je bent geïnteresseerd in de commerciële en financiële kant van de bouw.
  • Je zet je bouwkundige kennis in om tot een technisch uitvoerbaar en efficiënt ontwerp te komen.
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig, communicatief, gericht op samenwerking en je houdt van afwisseling.
  • Je wilt graag actief bijdragen aan de professionalisering van onze groeiende, jonge organisatie.

 

Meer informatie? Bezoek de website!

Voortman Vacature Planvoorbereider/Calculator
Schuiven naar boven